Renovarea curtii scolii primare din Macedonia

In Macedonia, un satuc din jud. Timis, colegii mei, voluntarii de la Asociatia Look Inside, s-au gandit sa renoveze la sfarsitul lunii August, curtea comuna a unei scoli primare si a unei gradinite.

Acest satuc face parte din comuna Ciacova, (a carei primarie va reconstrui una din cladirile uneia dintre scolile din comuna, drept pentru care, nu va mai avea finante si pentru aceasta curte) asa ca aproximativ 60 – 70 de copii se vor bucura de curtea pe care o vom renova pentru ei.

Bugetul total de care am avea nevoie e undeva la aproximativ 10 000 de Lei, cu care se vor achizitiona materiale de constructii si obiecte (un leagan, un cos de baschet, un fileu de volei, 2 porti de fotbal, o minge de fotbal cel putin, una de volei, macar 2 palete de badminton, niste fluturasi, etc ) necesare pentru a le reinvia necesitatea si dorinta de a veni la scoala sau la gradinita cu placere!

Orice ajutor e binevenit, in oricare din urmatoarele variante: donatii in bani sau obiecte precum si voluntariat.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

11

Suma:

1,096 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Renovarea curtii scolii primare din Macedonia

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

1,096 RON

Suma:

1

Galantomi:
11 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi… Ca in loc de cadouri de toate felurile sau culorile…sa putem pune fiecare umarul sau un leut, doi, trei si

1,500 RON Target
1,096 RON Suma
11 Donatii
73.066666666667% Complete