Lele Alexia Maria

Daca la 7 ani alti copii deja invata sa scrie si sa citeasca, Alexia pronunta doar cuvantul singurei persoane care este alaturi de ea zi si noapte, MAMA.

Daca la 7 ani alti copii alearga, se joaca de-a v-ati ascunselea, Alexia trebuie sprijinita sa mearga neavand stabilitate pe picioare.

In ciuda tuturor acestor piedici, Alexia, este un copil foarte vesel, iubitor si chiar daca nu stie sa vorbeasca iti transmite bucuria si caldura ei sufleteasca prin gesturi si priviri.

De cand s-a nascut Alexia, parintii duc o lupta continua pentru a-i asigura tratamentele de care ar avea nevoie pentru o viata mai aproape de normalitate: logopedie, kinetoterapie si fizioterapie.

Datorita faptului ca Alexia nu poate mananca singura, nu se poate imbraca singura, mama trebuie sa fie in permanenta langa ea. Astfel, tatal este singurul care asigura venitul familiei.

Din pacate, toate fondurile familiei necesare pentru a continua tratamentele Alexiei s-au epuizat si ar avea nevoie de sustinerea noastra.

Ne dorim din tot sufletul sa-i redam Alexiei dreptul la o copilarie normala.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

14

Suma:

727 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Lele Alexia Maria

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

727 RON

Suma:

1

Galantomi:
14 Donatii

Pagini fundraising