Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Romina Drasovean Asociatia Look Inside

23.333333333333% Complete
105 RON
Sumă strânsă
450 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere(2 iulie)unei cauze dragi mie, pe care o susțin de câțiva ani. 

Daca pentru tine sunt doar câțiva lei, pentru ei poate însemna singurii bănuți pe ziua respectiva, din care pot avea o masa.

Citatul meu preferat: Fa Rai din ce Ai, te provoc să îl aplici și tu, și poți începe prin a dona niste bănuți care merg la familii nevoiașe aflate majoritatea la sat. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Look Inside s-a nascut din dorinta de a darui... zambete, incredere, iubire, evolutie, sprijin, echilibru...

Proiectul “Familii fericite cu bonuri daruite” isi propune ca lunar sa ajute o familie din judetul Timis prin oferirea de alimente, obiecte, cele necesare unui trai decent pentru o perioada de timp.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

23 Jun 2021

Anonymous

30 RON
22 Jun 2021