Claudia Hotea - Asociatia Look Inside

Ziua mea e o singură dată pe an - ziua lor e acum!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
4,400 RON Target
0 Donatii
30 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru majoritatea dintre noi masa zilnica este pur si simplu o alegere dintre mai multe preferinte, dar pentru oamenii ajutati de catre Asociatia "Look Inside"este o lupta la limita supravietuirii. Mi-a placut instant initiativa lor de a face “Familii fericite cu bonuri daruite”. Cred ca atunci cand oamenii au acel minim necesar in viata, ei se pot gandi la educatie, la progres, nu doar la stricta supravietuire. Adevarul e ca e mai greu sa citesti carti bune, sa mergi la teatru sau la concert si sa te ocupi de lucruri intelectuale, atunci cand iti este foame. Si vad acest lucru din perspectiva copiilor nascuti in familiile fara posibilitati, potentiale talente care se irosesc intr-o lupta pe care nu ei au ales-o.

Ziua mea este pe 22 octombrie si pana atunci as vrea ca tinta de 4400 de lei destinati bonurilor de masa si alimentelor pentru familiile nevoiase, sa poata deveni o realitate. Te rog sa donezi valoarea unui bon de 10 lei (sau oricat vrei tu) si sa devii unul din cei 440 de oameni care au schimbat lumea in bine macar putin. Poti sa donezi direct si in siguranta, folosind cardul bancar, fara nici un comision. De asemenea te invit sa urmaresti activitatea celor de la Look Inside direct pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/asociatialookinside/ si sa te implici daca poti in proiectele lor.

Daruieste si tu ziua ta unei cauze nobile!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Look Inside

Asociatia Look Inside s-a nascut din dorinta de a darui... zambete, incredere, iubire, evolutie, sprijin, echilibru...

Familii fericite cu bonuri oferite

Proiectul “Familii fericite cu bonuri daruite” isi propune ca lunar sa ajute o familie din judetul Timis prin oferirea de alimente, obiecte, cele necesare unui trai decent pentru o perioada de timp.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!