Ramona Chindris - Asociatia Look Inside

23 Mai. Cea mai importantă zi din viaţa mea.

135 RON Donatii stranse
5.4% Complete
2,500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

23 Mai. Cea mai importantă zi din viaţa mea. De fapt, cea mai importantă zi. Punct. Cadouri. Cadouri nenumărate, folositoare şi mai puţin folositoare...în urma lor, a cadourilor, o grămadă de hârtii, funde sfâşiate ce seamănă parcă cu un morman de vise neîmplinite.

Oare câţi dintre noi îşi vor aminti sau vor folosi ce au primit peste câteva luni? Tu, îţi vei aminti oare? Le-ai spus vreodată celor dragi, cu adevărat, ce ţi-ar plăcea să primeşti? Dar ei, te-au ascultat vreodată, te-au luat în serios? Anul acesta, cel de-al- 42 -lea din viaţa mea îmi DONEZ ZIUA. Da, aţi auzit bine, dragii mei! O dau în dar altor oameni. Oameni mai puţin privilegiaţi, oameni pentru care un DAR contează atât de mult, încât le poate schimba viaţa sau percepţia asupra ei... Îmi doresc pentru aceşti oameni zile noi, cu lumină, pline de sens, la care să vă alăturaţi şi voi!

Hai să conştientizăm "prezenţa" luminoasă şi benefică din noi şi să o împărtăşim la rândul nostru cu ceilalţi. În fiecare inimă există o cale, o metodă unică şi personală să facem posibil acest lucru. Exprimă-ţi unicitatea în lume! Toţi banii ce se vor aduna din partea voastră sunt cel mai frumos dar primit vreodată pentru că la rândul meu am bucuria să dau mai departe, să contribui. Stă în puterea mea să schimb ceva şi te invit şi pe ţine să faci la fel.

Şi tu îţi poţi DONA ZIUA de naştere. Vă mulţumesc dragii mei dragi! Şi vă îndemn ca în orice moment al vieţii voastre să primiţi cu bucurie şi să oferiţi tot aşa.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Look Inside

Asociatia Look Inside s-a nascut din dorinta de a darui... zambete, incredere, iubire, evolutie, sprijin, echilibru...

Familii fericite cu bonuri oferite

Proiectul “Familii fericite cu bonuri daruite” isi propune ca lunar sa ajute o familie din judetul Timis prin oferirea de alimente, obiecte, cele necesare unui trai decent pentru o perioada de timp.

3 Donatii

Anonymous

30 RON
O viata frumoasa!
23 mai 2017

Anonymous

75 RON
cu drag
22 mai 2017
La multi ani draga mea! Felicitari pentru initiativa!
22 mai 2017