Dana Marcu-Gherasim - Asociatia Look Inside

Cel mai frumos cadou de ziua mea

452 RON Donatii stranse
45.2% Complete
1,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Desi faptele bune nu au nevoie de ocazii deosebite, bucuria de a darui m-a determinat ca anul acesta sa imi ofer ziua de nastere unei cauze sociale, prin intermediul unui proiect special, drag sufletului meu.

„Familii fericite cu bonuri oferite” este un proiect social, sustinut de Organizatia Look Inside, din care sunt mandra ca fac parte de mai bine de doi ani. Am cunoscut aici oameni minunati, am crescut spiritual alaturi de ei si, cel mai important e faptul ca am invatat sa daruiesc neconditionat. „Familii fericite cu bonuri oferite” este o actiune care se deruleaza lunar, care incearca si chiar a reusit in ultimii 3 ani sa ajunga in casele si sufletele multor familii nevoiase (in special batrani), prin oferirea de zambete, imbratisari si mai ales alimente necesare unui trai decent, pentru o perioada de timp.

Asadar, anul acesta, de ziua mea, m-as bucura tare mult sa-mi fii alaturi si sa ma sustii. Haide sa dam ocazia acestui proiect minunat sa mearga mai departe! Fiecare gest, oricat de mic ar fi, conteaza enorm, poate face minuni, poate schimba viata unui om! Donand aici, ar fi cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face.


Iti multumesc ca ești alaturi de mine si, daca iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Look Inside

Asociatia Look Inside s-a nascut din dorinta de a darui... zambete, incredere, iubire, evolutie, sprijin, echilibru...

Familii fericite cu bonuri oferite

Proiectul “Familii fericite cu bonuri daruite” isi propune ca lunar sa ajute o familie din judetul Timis prin oferirea de alimente, obiecte, cele necesare unui trai decent pentru o perioada de timp.

11 Donatii

75 RON
23 feb 2017
Te iubim si multumim ca faci parte din viata noastra.....esti minunata! <3 <3
23 feb 2017
La multi ani noua!
23 feb 2017
La Multi Ani fericiti, frumosi si mult noroc in tot ceea ce iti propui!
23 feb 2017
La multi ani minunati, Dana!!!
21 feb 2017
La multi ani, om frumos.
19 feb 2017

Anonymous

42 RON
18 feb 2017
17 feb 2017
La multi ani !!!
17 feb 2017
17 feb 2017
La multi ani!
16 feb 2017